Shape
carespot.gr
carespot.gr

Ιδανικά δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

13 Φεβρουαρίου 2018

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όλοι ψάχνουν να χαρίσουν κάτι όμορφο στο σύντροφό τους. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε για πρωτότυπα δώρα και να καταλήξετε στα ίδια και τα ίδια. Ψάξτε για τα ιδανικά δώρα και κερδίστε έξτρα πόντους στην καρδιά του ή στην καρδιά της. Το carespot επίλεξε και σας προτείνει ιδανικά δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για εκείνη και για εκείνον.

 

Για εκείνη

 

1) KORRES - MORELLO Κραγιόν 54, Κλασσικό Κόκκινο

Το χρώμα του έρωτα είναι κόκκινο. Τα κραγιόν Morello της Korres αποτελούνται από έλαιο βύσσινου που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση στα χείλη και απαλή υφή, χωρίς καμία αίσθηση ξηρότητας. Είναι κρεμώδες, ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε με ένα μόνο πέρασμα να έχει άμεση εφαρμογή και το χρώμα να παραμένει πλούσιο και βαθύ για όλη τη διάρκεια της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς Paraben.

2) CAUDALIE - Thé de Vigne Γυναικείο Άρωμα

Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες και αποτελείται από ένα μοναδικό συνδυασμό από λουλουδένιες νότες όπως Γιασεμί, Σταφύλι, Μόσχος, Μέλι, Πορτοκάλι, Τζίντζερ, Νερόλι, Τσάι και διάφορες ξύλινες νότες. Προσδίδει μία αύρα φρεσκάδας, δροσιάς, κομψότητα και αναζωογόνηση. Μπορεί να φορεθεί από όλες τις ηλικίες, εποχές και σε όλες τις περιστάσεις.

3) LIERAC - HUILE SENSORIELLE Aux 3 Fleurs Λάδι Ενυδάτωσης & Θρέψης με 3 Λευκά Λουλούδια για Πρόσωπο, Σώμα & Μαλλιά

Αυτό το αισθησιακό λάδι αναγέννησης με 3 λευκά λουλούδια θα το λατρέψουν όλες οι γυναίκες. Είναι χωρίς λιπαρή υφή, προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας. Το φίνο αυτό λάδι με τη βελούδινη υφή εξασφαλίζει μέγιστη προστασία της επιδερμίδας χάρη σε επίλεκτα φυτικά λάδια εξαιρετικής αναγέννησης που δρουν σε συνέργεια με 3 λευκά λουλούδια.

4) Σετ Ενυδατικό Αφρόλουτρο 500ml & Ενυδατικό Βούτυρο Σώματος 200ml & Άλατα Μπάνιου 150g με άρωμα Σοκολάτα

Από τα δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα μπορούσε να λείπει η σοκολάτα! Αυτό το σετ με αφρόλουτρο, βούτυρο σώματος και άλατα μπάνιου είναι το ιδανικό για chococholic!

I love... Bath & Shower Creme Ενυδατικό Αφρόλουτρο: Περιέχει σύμπλεγμα βιταμινών πλούσιο σε βούτυρο καριτέ, με σκοπό να αποθηκεύει την υγρασία που χρειάζεται καθημερινά το σώμα μας. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, δεν προκαλεί αλλεργίες, ουδέτερο pH. Απλώστε ποσότητα προϊόντος με τις άκρες των δακτύλων σας και κάντε απαλό μασάζ σε όλο σας το σώμα. Το δέρμα σας θα ενυδατωθεί βαθιά, ενώ θα έχει μεταξένια απαλότητα και υπέροχη μυρωδιά.

Ι love... Body butter Ενυδατικό Βούτυρο σώματος:  Ενέργεια και αναζωογόνηση με εκπληκτικό άρωμα.

I love... Bath Fizzer Άλατα Μπάνιου: Απλώστε μια ποσότητα σε ζεστό νερό και αφήστε το να αφρίσει! Απολαύστε τις εκπληκτικές μυρωδάτες φυσαλίδες του.

 

Για εκείνον

 

1) DUREX - Invisible Extra Thin Προφυλακτικά Πολύ Λεπτά

Ένα δώρο με… νόημα, που θα χαρείτε και οι δυο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Πολύ λεπτά προφυλακτικά με λεία, ανθεκτικά τοιχώματα για καλύτερη αίσθηση και απόλυτη προφύλαξη. Είναι τα λεπτότερα προφυλακτικά που έχει παρουσιάσει η Durex, σχεδιασμένα για μεγιστοποίηση της ευαισθησίας, διαφανή και κατασκευασμένα από φυσικό ελαστικό latex, με σπερματοδόχο κατάληξη και λιπαντική επίστρωση.

2) KORRES - L’eau de Parfum 20 Ανδρικό Άρωμα Dark Rose/Whiskey/Amber

Επετειακό ανδρικό άρωμα για τα 20 χρόνια της εταιρίας Korres με βασικές νότες: dark rose, whiskey, amber (κεχριμπάρι). Σύνθεση με 86% φυτικά συστατικά. Χωρίς mineral oil, propylene glycol, parabens, σιλικόνες, αιθανολαμίνες, SLES, ALES, ρετινόλη.

3) SUPERFOODS - Maca 300mg Αφροδισιακό, Ενέργεια & Αντοχή

Ιδανικό για να αυξήσει τη σεξουαλική του διάθεση και παράλληλα να τονωθεί και να αποκτήσει ενέργεια και αντοχή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Το συμπλήρωμα Maca, περιέχει εκχύλισμα από το ποώδες φυτό, το οποίο χρησιμοποιείται για φαρμακευτικούς λόγους και κυρίως ως αφροδισιακό. Η αποξηραμένη ρίζα διαθέτει υψηλή θρεπτική αξία, όπως το ρύζι και το σιτάρι, γεγονός που την κάνει επιθυμητή σε κάθε διαιτολόγιο και ιδιαίτερα σε αυτό των αθλητών. Η θετική της επίδραση σε περιοχές όπου παράγονται ορμόνες και άλλες ενεργητικές ουσίες είναι ο λόγος που η Maca αυξάνει τη λίμπιντο, ενώ η υψηλή συγκέντρωση της σε πρωτεΐνες και ζωτικά θρεπτικά συστατικά την καθιστά υπεύθυνη για την αντιμετώπιση σεξουαλικών διαταραχών!

Με αφροδισιακές ιδιότητες και υψηλή θρεπτική αξία για ενέργεια και αντοχή.

Αυξάνει τη λίμπιντο επιδρώντας θετικά στις περιοχές που παράγουν αυτού του είδους τις ορμόνες και τις ενεργητικές ουσίες.

4) NOBACCO - Once TC

Η εταιρεία Nobacco έφερε την επανάσταση με ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο για απαιτητικούς ατμιστές! Διαθέτει:

•  Μεγάλο εύρος ρυθμίσεων, πληθώρα συστημάτων ασφάλειας και είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι!

• Λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας ατμοποίησης, με δυνατότητα λήψης 4.000 δειγμάτων το δευτερόλεπτο που επιτυγχάνει ακρίβεια η οποία φτάνει στους 5˚C (10˚F).

• Λειτουργία μεταβλητής ισχύος (VW Mode), δίνοντάς σας τη δυνατότητα ρύθμισης της ισχύς λειτουργίας από 1 έως 60 Watt, με ρυθμό μεταβολής 0.1 Watt.

• Κέλυφος και σπειρώματα από ανοξείδωτο ατσάλι.

• Τον καλύτερο εξαερισμό συσκευής, αποτρέποντας την υπερθέρμανσή της.

Η συσκευή λειτουργεί με μια αποσπώμενη μπαταρία 18650 (δεν περιέχεται στην αρχική συσκευασία της συσκευής) η οποία θα πρέπει να διαθέτει μέγιστη δυνατότητα συνεχούς αποφόρτισης μεγαλύτερη των 16 Amper. Διαθέτει ένα τελείως πρωτοποριακό κάλυμμα μπαταρίας, χωρίς βίδες και καμία δυσκολία στο να αφαιρέσετε τη μπαταρία του, μπορείτε με μια απλή κίνηση να ανοίξετε το καπάκι, καθώς αυτό είναι μαγνητικά ''κολλημένο'' στη συσκευή. Με συμβατό φορτιστή τον Nitecore UM10 για ασφαλές και έξυπνο πρόγραμμα φόρτισης.

 

Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας  #carespot.gr

Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .